Malin Strömblad

Tjänster

Vad jag gör

MalinStromblad_tjanster_Grafiskidentitet.png

grafisk identitet & logotyp

En grafisk identitet är att skapa en helhet för all design i ditt företag. Det är det som gör ger ditt lilla extra till ditt företag! En grafisk identitet innehåller oftast logotyp, färger, typsnitt och eventuellt andra element som gör att ditt företag står ut! Med en konsekvent design, som är specialgjort för just ditt företag, så blir det lättare för er att nå ut med era tjänster eller produkter.


MalinStromblad_tjanster_Original.png

originalarbete

Jag kan finalisera din design och förbereda för tryck eller om du ska lansera din produkt i en ny smak och behöver hjälp med att justera i designen. Jag skapar jag en tryckfärdig fil och kan även ha kontakt med tryckeriet.


MalinStromblad_tjanster_Illustration.png

illustration

Jag kan hjälpa dig med en illustration till ditt projekt. Jag kan göra olika stilar för hand eller i datorn. Denna illustration kan jag även animera och ge den liv!


MalinStromblad_tjanster_rorliggrafik.png

rörlig grafik

Allting är roligare när det rör på sig! Animerade texter och element blir faktiskt lättare att ta till sig och förstå. Jag kan hjälpa er med animerade filmer till er sociala media-reklam eller så kanske du behöver en instruktionsfilm som förklarar ditt företag. Jag hjälper dig få ditt företag stå ut i flödet.


MalinStromblad_tjanster_Tryck.png

tryck

Vad du nu än behöver för tryckt material så kan jag hjälpa dig. I tryck ingår det allt från tidningar och broschyrer till affischer och flyers. Jag kan skapa en ny design eller anpassa ett redan existerande formspråk till vad du behöver. Sedan skapar jag en tryckfärdig fil och kan även ha kontakt med tryckeriet.


MalinStromblad_tjanster_ochmer.png

& mer

Jag älskar att lära mig nya saker och tar gärna an mig en utmaning. Kanske behöver du hjälp med 3D-grafik, en app eller hjälp med ett event. Hör av dig!


MalinStromblad_tjanster_förpackningsdesign.png

förpaCkningsdesign

För att kunna stå ut i butikshyllan tillsammans med hundratals andra produkter så behöver din produkt galet bra design! Det handlar om att göra det tydligt för konsumenten och berätta för dom varför dom ska välja just din produkt. Jag har erfarenhet av att arbeta med förpackningsdesign med både stora och små kunder.


MalinStromblad_tjanster_digitalt.png

DIGITAL

Enklare hemsida, hjälper dig med att producera material och sätta strategier för sociala medier. Du kanske behöver en företagspresentation i Keynote eller PowerPoint.